Wednesday, December 28, 2011

Chicken Charge Teluq mom...

Masa tengok The Bachelorette 7 final episode tadi ada satu iklan, samsung phone dimana ada seekor ayam buat bising lantas tuannya letakkan smart phone yang ada gambar telur supaya ayam bising tadi ada kerja nak buat. So ayam tadi duduk la atas telur 3 biji eramkan sebab nampak real kot telur-telur tadi.

Selalu sangat tengok iklan ni especially time prime hours. Selalu aku akan terangkan kat Adam apa ayam tu buat. Tapi tadi just shut my mouth nak tengok Adam ingat tak apa aku ajar...

"Chicken charge teluq, mom..." katanya.

Aku punyalah gelak nasib baik tak tersedak sebab tengah makan time tu....tak terfikir lak jawapan tu. Well, he can talk after all. Just give him more time...I have to jot it down here so I won't forget this evening event.

No comments:

Post a Comment