Monday, February 13, 2012

Grolier Update

Setakat ni...dah sampai vcd ke-11 (kalau tak silap).
Sebab selalu ulang-ulang vcd tu sampai dah buat semua game, dan buku latihannya...baru tukar vcd baru.
So far I like it and totally recommend it to all parents.
Kartun dalam tu yang lama punya, takdelah mickey mouse clubhouse tu. Lagipun sekarang ni dah tak tayang dah kartun mickey, goofy, donald, daisy...etc kat tv. Rasanya adalah kat TV2 tapi alih suara pulak. I don't like!

Banyak vocab dia belajaq contohnya---roof/window/door/brother/sister/boy/girl/dress...etc, then dalam tu dia ada sebut ayat yang berulang kali dan akan diulang dalam siri seterusnya...
Vocab english Adam ni memang agak banyak jugak la sebab kami memang tak tengok TV cerita melayu. Terpaksalah dia paham kan.

Overall, I like it. Love it. Kengkawan yang beli dulu tu version lama kot? I donno la. My kids love it!!! They love the books and the cartoons and the games after the cartoons.
Ni dah 8 buku, gambaq ni dah lama snap dan ingat nak tulis tapi macam biasalah, sibuk...tak sempat update grolier.

No comments:

Post a Comment