Wednesday, April 4, 2012

Thru Adam's Eyes

Koleksi lukisan/gambar tangkapan/kerja tangan anakku Adam. Dia lukis semua ni tanpa bantuanku. Saja nak abadikan di blog ini agar tak lupa :)



kucing kot


ini truck

keter, keter, rumah

keter, orang , rumah

robot

pocong???

kek...

robot

feveret...keter

suh lukis gambar mama...ini yang dilukisnya...

pokok, keter...orang.
Thru Adam's lens




sepupu dia tengok tv...snap


kaki?


adik dia buat aksi titanic

Tangga pun snap...


dapat badan jer...mungkin nak ambil gambar chuggington kot

Tak tahulah apa yang difikirkan oleh budak-budak kan? Kita dulu masa kecik takdelah advanced macam ni. Kita main baling kasut, jengket-jengket...guli, main anak patung, tepuk amai-amai...
Miss K kata, dia dah pandai express imagination dia melalui lukisan. Jadi baik masukkan ke kelas lukisan dan kraft. Kelas tu ada belakang rumah aku je ni hah. Tunggu discharged dari speech therapy dululah. Rabak poket...

No comments:

Post a Comment