Sunday, June 3, 2012

Semangat Mengkait

Semalam, seharian layan maraton Revenge....tu pun tak habis. Hari ni sambung.
Semalam patutnya ada Therapi Sesion tetapi ku terlupa, patut la ada reminder kat tablet tapi bila dah tengok, sudah terlambat...miss K pun telefon, Alamak!!! Maaf Miss K, kita tunda lagi 2 minggu. Kali ni set reminder 24hours before....

Cerita Revenge, best....sebab pelakon Emily VanCamp tu cantik....memang suka tengok dia berlakon, ala-ala girls next door gitu...Storyline pun menarik la...
Penat...Desperate housewife ada lagi 4 episod. Grey's Anatomy 8, tak start lagi....

Semalam, ntah tiba-tiba tengok bakul crochet....lamanya tak sentuh. Benang banyak lagi. Cuma jarum takde yang sesuai. Kat Kulim ni takde kedai jual jarum besar 5mm ke atas, semua jenis kecil-kecil...
Buka page Theresa Richardson, ada snow cap yang ada dandan kat earflap. comel....nak buat!!!
Pastu surf gambar crochet purse....COMEL....nak buat!!! Nak jual!!!
Takpelah, aku beli online jelah, terjumpa pulak website Daknit, memang dah bookmark blog dia dulu...tapi tak buka...WAHHHH!!!! Banyaknya hooks!!!! Benang pun banyak!!!! BELI BELI BELI....ha ha ha. Tidur lambar layan Daknit. ----->http://yarnsonlineshop.com/

Nak buat satu hari ni.... :)

Projek Berjaya

Projek Fail

Projek Berjaya

Fail

2 comments:

  1. terer? dulu aku selalu kagum dengan orang boleh mengkait nie. saja belajaq. bolehla tapi tiap kali nak buat kena ulangkaji stiches...tengah buat projek baru ni. tunggu...

    ReplyDelete