Thursday, August 23, 2012

Dah Siap Cuti...

Seminggu sibuk di kampung...dah terasa cam nak balik ke kehidupan biasa. Lusa balik. Biasa jer raya. First day di kampung hubby, pastu berulang alik ke hometown aku yg indah. Tak puas tau. Dah lama tak balik hometown...sebab mak i kat kl kan?...balik kalut-kalut...rasa sedih pula. Buat sesiapa yg mencari pasangan, baik you guys cari anak yatim. Senang nak bolot raya. Hahaha! Laki aku pun, bila balik kg aku dia duk buat muka bosanla...aku ni bila balik kg dia selalu menceriakan diri. So, ini last day, nak buat muka monyok kat kg dia. Hehehe. Ala, bulan depan balik lagi...huhuhu. Seperti yg dirancang, kami sambut besday Adam pada rata ke-4 dengan simple lagi meriah...tambah pula bff ku mai! 2 tahun tak jumpa...nanti dah balik rumah i upload gambar.

No comments:

Post a Comment