Thursday, September 20, 2012

Tarik balik privilage...

Privilage apa?
Last weekend, i menebalkan diri minta maaf dengan jiran...sebab si Oren ni lah. Still berak dalam pasu depa tu. Habis busuk terabur tanah atas lantai...
Sebabkan dia still berak situ (lepas sesi minta maaf), so i decided untuk menarik balik keistimewaan roaming dia. Lepas ni dia kena duduk dalam rumah. Boleh keluar kat backyard saja.
Dia ni...nasib baik tak arwah haritu, sebab nak tergilis kereta...dia ni tak reti lari. Nasib baik aku sempat melatah terus hubby brake kereta...kalau jadi apa-apa naik gila meroyan aku ni ha...
Tu satu sebab lagi penarikan roaming privilage.

Esok, akan ku pasang kembali 'sangkar ayam' pada grill pintu.
Nanti akan ku beli barb wire untuk pasang kat pembahagi jiran dan aku kot-kot terlepas dia tak ke rumah sebelah buat hal.

Lepas ni kalau ada lagi taik memang sah bukan dia punya.

Maaflah Oren (bukan nama sebenar)...i terpaksa demi kebaikan you.

No comments:

Post a Comment