Friday, November 2, 2012

Hadiah untuk hubby...

Birthday dia bulan sembilan...sekarang baru beli.
Sebenarnya tak tahu nak beli apa? Bila tanya dia nak jam...jam plak hat riban-riban.
Manalah cik ouswipe ni nak wipe duit. Harap gaji kedai jer.
Pastu dia komplen wallet dia dah buruk...wallet dulu tu i yang bagi...lama berkurun dah. Awatlah dia tak beli sendiri...dia kan kerja.
Bila plak nak turun Penang nie...kat Kulim takde shopping complex yang jual barang jenama...so terbantutlah usaha nak beli. Nak pi Penang memang malas. Dengan anak-anak...takkan nak pergi sekali dengan si hubby tak best la beli hadiah dia dengan dia...hmmm

Tiba-tiba kan...ternampak flyer iklan banyak sangat kat tepi jalan raya mengatakan The Store akan dibuka! Di Kulim Landmark Central...
The Store ni memang wujud dulu pun tapi location teruk so malas nak menapak panas-panas dengan budak-budak...so tak tahu apa jadi kat tempat tu...

Hari ini buka, hari ini rasa gatal sangat kaki nak jengah. Tahu...memang ramai orang punya tak kira mesti sale gila. Memang sale teruk! Tapi tak de apa sangat la...i dapat la beli hadiah kat laki i tue...beli wallet jer. Jenama Alain Dellon.. bolehlah tahan 4 tahun lagi hahaha! Diskaun 70% wa cakap lu!
Tapi sebab semua cashier baru...lama sangat tunggu nak bayar. So, nanti-nantilah i pi jengah lagi. Tunggu YES kot baru pergi soping situ lagi.... :))

No comments:

Post a Comment