Friday, January 18, 2013

Sama ajer...3 hari lagi simpan dalam.

Ni masalah nak 'melepas' la nie.
REALLY stressed me out and make me got headache for 2 days.
Mood pun hilang...laki bini bergaduh sebab anak tak mo berak.
Beraklah anakku...

Dia ni tahan tau, takmau berak.
Macam biasa, bila dia ada perasaan, dia nak masuk jamban sebab takmo pakai lampin.
Bila dah duduk dia RELAX! pastu nak turun.
Selang 10-15 minit buat lagi...seharian dua harian 3 harian...lama-lama aku naik gila.
Stress dan sakit kepala. Mood tadak. Tak pi buka kedai pun...ada order pos saja pastu balik rumah...
Sampai macam tue penangannya....

Actually dah order satu 'benda' kat adik i di kajang. Insyallah next week turun sana gi amik.
Rasa cam nak mengaum pun ada! HUARRRGHHHH!!!!!

2 comments:

  1. hoih...mcm kes Shahrin ja ni..dulu Dr slalu bg Lactul, mcm ubat yg Adel slalu dapat gak la kut, pekat jernih cam ayaq gula ja..tp bkn wat apa pun.. Shahrin pun tahan takmo berak, masuk jamban nangis2 kata sakit nak berak tp bila depan TV ble ja pun berak dlm seluaq..marah tul aku...sibbaik taik keras..aku pun dah try mcm2..skg ni ok dah la skit, maybe sbb sistem dia dah matang kut (kata aku yg bkn Dr ni hahaha)

    ReplyDelete
  2. harini dia berak. hari ke-3. kesian pun ada ...annoyed pun ada.
    lactul tu lah... dia ni masa kat jamban, nak ada air pancut kat bon bon....tensen tul nak layan. mungkin dia tak biasa berak atas toilet, nak berak dalam lampin dia dah geli...sebab tu duk tahan...tahan lama-lama keras la. harapnya lepas-lepas ni ok la. lepas habis business barulah dia happy...nak makan...main...

    ReplyDelete