Thursday, April 4, 2013

Loya

Eh...tak ada benda dalam perut.
Cuma loya dengan paparan di pehbuk.
Semua pun duk share ini itu ini itu....
Rasa loya plak...
Sama la tv pun...
Siap ada lagu-lagu....seriously? tak perlu kot...
Sebab apa? benda camni buat orang LOYA.
Nak marah pun ada...sebab being stupid.
Kalau nak buat lagu, bagilah hat pakatan tu buat lagu sekali...sama-sama nyanyi.
Ke berzikir ke bagi yang tak mo nyanyi tu.
Rasa macam banyaknya orang bengong...
Termasuklah aku. Sebab aku pun duk share political status kat wall. Erk...
So, i pledge not to share any political issue on my wall during this time. Until the voting season is over...

Biarlah saper menang pun. Longkang tersumbat takde sapa kesah pun...sama ja.
Hat orang merasuah still merasuah dan yang minta rasuah still seropa...sebab itu sikap.
Biarlah pakcik gay ke anak dia ke jadi PM...
Biarlah bangkrap Malaysia pun...
Last2 kita semua pun mati jugak...
Tak lama lagi pun nak nuk war...semua jadi debu pun....
Janji aku buat tanggungjawab aku pi pangkah X kat mana2 calon yang boleh wat kerja.
Hopefully depa buat manifesto kat utube so kenallah si calon tersebut. Even parti cap ayam sekalipun...

Sepanjang tempoh depa nak bermanifesto ni, aku pun nak unfollow friend yang OVERLY post about any political stuff on their wall...because i don't wanna see it. Mengundilah secara bijak. Hat boleh ngundi pi ngundi...satgi duk tuduh tak telus la tak telap la...tapi tak ngundi pun. duk diam2 buat cara tak ngundi hokay. CHOW!

No comments:

Post a Comment