Wednesday, June 12, 2013

i hate pehbuk

Kadang-kadang buka juga....bila nak update page tapi selalu ternampak apa aktiviti kawan2. Terasa nak komen tapi bila tengok komen2 kawan2 dia....rasa meluat pula. Pastu tanya diri sendiri, kenapalah aku buka pehbuk bodoh ni...terus buat apa nak buat dan keluar. Tapi aku still on and off bila ada orang mesej...but i am ok now, living without pehbuk.
Dah ler addvertisement dia macam tipu (tak tahu la tipu ke tidak) sebab apa? bila kita buat add, charge mahal gila tapi takde org sangat pun yg like ke, or visit your website. Konon ramai gila orang view your add...Charge kalahkan google add. Yang aku perasan, even org like berpuluh ribu, mungkin itu akaun tipu atau wasted people. Mungkin budak sekolah yang tak akan menjana pendapatan hang kecuali menghabiskan duit hang dengan mengclick iklan hang. 
Aku biar jelah page aku org like sikit, yang pasti, org yg like tu memang customer sejati bukan wasted people. Aku tak akan bagi duit lagi kat kompeni pehbuk. Semoga pehbuk bengkrap nanti.


So, I am writing a tutorial with picture about how to sew a girl's dress, to be continued...

2 comments:

  1. toooodia aih..sampai 3 imej tanda benci pehbuk.. hahahahhaha..caya la beb!

    patut dah jarang nmpk hg kat pehbuk :p

    ReplyDelete
  2. pehbuk...sumber penyebaran fitnah dan mencemarkan minda....yes i am serious. already buang all my albums there. rupanya, i m not alone hating pehbuk...kah3x

    ReplyDelete