Tuesday, June 4, 2013

Jang-Ok-Jung

Now i am crazy bout this drama....

Mula-mula masa tengok episod 1, rasa macam tak best nya. Dahler citer pasal gundik...aku ni tak suka tengok citer berunsur sejarah (ha ha ha).
Bukannya romantik komedi macam fav i... so lama lah tersimpan dalam hard disc astro tue. Rekod automatik ikut masa kita set.
Lagipun, takde review dari blogger LWC. Malas nak google plak. Tak best kot. Malas nak penatkan otak fikir masalah drama ni nanti kot komplikated.

Tetiba, si LWC kata, citer ni still on going kat Korea...tak habis tayang lagilah itu pasal takde review. Pastu barulah i menggoogle....dan try tengok episod seterusnya....time makan dinner dengan mr. hubby. As expected, both of us dah terjerat nak tengok episod2 seterusnya....La ni plak asyik terbayang apa akan jadi seterusnya...pandai orang korea ni buat drama. Okies...happy working mommies!

No comments:

Post a Comment