Tuesday, July 16, 2013

Jom tulis blog...

Untuk mengelakkan kadar mengantuk, stop kejap dan tulis dulu...seriously kantok mungkin tak cukup tidur sebab bangun sahur. Pastu nanti petang lepas berbuka serius rasa letih sangat dan akan lelap awal...Ntah kenapa bulan puasa aku selalu tak produktif...bertentangan dengan kehendak agama. Orang lain masak apa bagai aku? beli ajer...balik petang sebelum mandikan budak, buka tv kartun buat nanny, aku pun zzz kejap.
Then sebelum berbuka akan tolong Adam buat kerja rumah dia yang tahap darjah 2 tu...tahun ni tak terawih lagi....korang berbanggalah dengan tarawih korang dan updatelah status berada di masjid tu yea....aku ni pukul 9 malam dan mata jadi macam garfield....terus gone sampai waktu sahur....

Walaupun begitu, siap juga projek terbengkalai berbulan....nanti pi jeju island boleh pakai. Kat sini orang ingat meroyan pakai benda macam ni.
Pattern bunga: May Flower Attic24
Pattern infinity shawl: Fiber Flux Pavement Scarf




No comments:

Post a Comment