Thursday, August 29, 2013

Down with emo...

Semenjak 2 menjak terasa emo dan down...
Adalah sebabnya tak kan nak share kat sini....biarlah membengkak dalam dada.

Tapikan, aku kesianlah kat mak yang dera anak sampai anak dia mati kat perak tu...
Especially masa dia lawat anak dia dalam coffin...sedihnya.

Menurut akhbar anak yg dia dera tu oku....mungkin stress dia lepas kat budak tu.
Yang peliknya bapak dia tak nampak ke anak berbirat kena rotan...biaq je ker? Tak terlibat?
Mana boleh tak terlibat...
Apapun, I pity her and her two other kids.
Mesti dia tensen buat kerja rumah....layan anak oku lagi, ada anak kecil lagi....
Nak buat camner, nasi dah membubuq.

Kita? Jadikan iktibar. Jangan ikut hati nanti? Ko pikirlah sendiri.

2 comments:

  1. ha bapak budak? Org laki tang bab buat anak pandai ler...tang jaga anak semua letak atas kepala bini. Kat Mesia ni bukan main byk ubat kuat, power, keras dsb di pasaran. tu yg terrer buat anak.jadi bini tensen, nak mandi, makan pun tak sempat. Nak berak pun kena tunggu 3 pagi...nak harap laki nak pegang anak sekejap? Sorrylah...never in amillion years....pity, pity, pity...

    ReplyDelete
  2. kan...kesian....
    kita janganlah mengharap depa nak tolong...
    buat kerja rumah & jaga anak biarlah sebab Allah.
    janganlah duk pukul anak untuk lepas geram.

    ReplyDelete