Thursday, September 29, 2011

Aku kecewa

Day of frustration...even feeling it right now. Frustnya.
Pagi-pagi dah masak bekal bawak ke kedai, nak makan. Keluar keter simpan botol susu adik dalam plastik beg yang ada bekal tadi. Masuk dalam kedai....susu tadi tumpah. Kena samsung galaxy kesayangan. Kalut. Terus keluarkan plastik yang ada bekal, tiba-tiba tudung terbuka dan tertumpah atas lantai....S***. Come ON!!!

Bungkus order...takut barang rosak sebab kotak tak sesuai. Selalunya kalau ada guts ni mesti barang rosak. Nanti customer call marah-marah nak barang diganti. Hmm...just cross my finger. 

Nak balik...masa tengah angkut barang, kak cleaner ajak tengok baby cat kena buang kat pasar basah. Malas nak ikut sebab nanti kesian...Dah sudah kesian. Bahlul mana buang baby cat baru lahir situ...mesti mati kelaparan. Si Ibu pasti meroyan sebab dipisahkan terlalu awal. Kau...si pembuang anak kucing ni memang pembunuh nyawa. Semoga Allah membalasnya di dunia ni...ke kat akhirat sana. 

Bawak balik pulak kucing lagi 2 ekor. Semalam rescue sekor....Malam ni nak letak iklan di Mudah. Sapalah nak adopt ni. Payah la nak cari....menyesal tengok tadi. Kalau tak tengok takpe...sebab tak tahu.

Kecewa lagi dirumah...dengan Adam's attitude...ayah lagi suka buat aku end up in frustration. Kadang-kadang...sangat kecewa. 

Oklah, I need to clean the house, wash dirty cd, give baby cats milk...lap lantai...buat teh panas, libas tablet, masukkan iklan di Mudah, read at Kobo, sleep....(I dah Isyak awal tadi).

No comments:

Post a Comment