Thursday, February 21, 2013

Ha?

Tetiba chat dengan adik, dia kata sepupu kami yg duduk London tu masuk ICU..
ha? Sakit apa? accident ke? Pak Ngah & Mak Ngah dah bertolak flight direct ke sana...siap pesan suruh baca Yassin. Mak pun tak tahu sakit apa. Tapi ku doa jelah. Semoga dapat update kenapa dengan dia.

Pastue...tetiba Adam kata cikgu tampaq kat sekolah, dia tak nak pegi sekolah dah la...
Ha? Bila tanya betul ke? kenapa? cikgu mana...dia marah aku plak. Ish...
Betul ke nie...
Rasa tak best.
Kalau habaq kat hubby mesti kena tukar sekolah lagi nie.
Elok2 sekolah ni balik asyik zikir Ya Allah Ya Allah...Allahuakbar lah...
Tak kan kot?
Dilema plak.

No comments:

Post a Comment