Thursday, November 29, 2012

Assalam...

Sebenarnya tak tau nak tulis apa...
Tak kan nak tulis pasal kematian kucing dan kesedihan lagi?
(walaupun tiap malam duk nangis lagi...)

Tapi kan, ada 2 ekor anak kucing kecil...tak tahu sesat ke orang buang. Ada kat kedai...bukan adik beradik kucing nie, budak-budak kat kedai datang bagi baby kucing tue. Seperti biasa tak leh bawa balik rumah dan tak gitau hubby pun pasal babycat nie...biarlah lagipun tak berapa ada mood cerita pasal kucing nie. Anak kucing payah nak hidup...bagi vitamin dan ubat cirit dulu. Lepas sihat dan boleh makan baru open untuk adoption (kalau survive).

Minggu ni sibuk siapkan tempahan crochet untuk kawan...
Nanti dah siap ku masukkan pic...
Tengah sibuk buat topi angry bird ni.

Aktiviti dengan anak-anak macam biasalah, adik dah pandai dah ikut garisan walaupun senget. Adam susah sket...macam dialah tak nak ikut arahan especially arahan mama. Kalau dia nak buat dia akan buat...kalau tak banyak jer alasannya.

Cepat jer cuti sekolah ni kan? Ingatkan nak ajar si Adam ni membaca, rasa cam tak sempat. Segala worksheet pun gagah nak suruh buat inikan plak sesi membaca yang dia sangat meluat...

Ingat nak layan drama Korea tapi tunggu dululah dek takde mood sedih kematian kucing ni berlalu dulu.

No comments:

Post a Comment